Hakijan polku

Avoimet kesätyöpaikkamme löydät Kuntarekrystä. Varmistathan, että sinulla on keikka- ja sijaistyöilmoitus tehtynä ennen työhakemuksen jättämistä. Hakijan polku neuvoo sinut läpi hakuprosessin.

Hakijan polku

Kesätyöpaikan hakeminen

Kaikki avoimet kesätyöpaikkamme ovat haettavissa Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Hakiessasi PPSHP:n kesätyöpaikkoja, kesätyöhakemuksen lisäksi sinulla täytyy olla täytettynä myös tutkintoasi vastaava keikka- ja sijaistyöilmoitus rekrytointiprosessia varten.

 

Keikka- ja sijaistyöilmoitus​

Jos olet aikaisemmin ollut PPSHP:lla sijaisuudessa tai tehnyt keikkaa sinun ei tarvitse tehdä uutta keikka- ja sijaistyöilmoitusta vaan riittää, että päivität tietosi (kts. päivitysohje). Opiskelijana sinun tulee täyttää tai päivittää tulevaa tutkintoasi vastaava ilmoitus. Uuden keikka- ja sijaistyöilmoituksen pääset tekemään alla olevasta linkistä.

Keikka- ja sijaistyöilmoituksen päivittäminen

Kirjautumalla Kuntarekryyn oma työpöydän ”hakemukseni” kohdasta pääset tarkistamaan ja päivittämään PPSHP:n keikka- ja sijaistyöilmoituksen.

PPSHP:n rekrytointiprosessissa käytettävät keikka- ja sijaistyöilmoitukset löytyvät seuraavilla nimillä:

  • Sairaanhoitaja ja kätilö, keikat ja lyhyet sijaisuudet
  • Bioanalyytikko, keikat ja lyhyet sijaisuudet
  • Röntgenhoitaja, keikat ja lyhyet sijaisuudet
  • Fysioterapeutti tai toimintaterapeutti, keikat ja lyhyet sijaisuudet
  • Lähihoitaja tai lääkintävahtimestari, keikat ja lyhyet sijaisuudet
  • Toimistotyöntekijä, eripituiset sijaisuudet
  • Muut terveydenhuollon avustavat tehtävät, keikat ja lyhyet sijaisuudet
Hakemusten käsittely

Yksiköt käsittelevät jätettyjä kesätyöhakemuksia ja ovat yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Muistathan, että haastatteluissa Sinulla tulee olla mukana hakemuksessasi ilmoittamasi alkuperäiset tutkinto- ja työkokemustiedot sekä kuvallinen virallinen henkilöllisyystodistus (henkilökortti tai passi). Opiskelijalla tulee olla päivitetty opintorekisteriote sekä oppilaitoksessa voimassa oleva läsnäolotodistus.  Tarkistamme suosittelijatiedot valmistuneelta viimeisimmästä työpaikasta. Hakemuksesta tulee löytyä esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot.

Valinta

Jos tulet valituksi, muista perua hakemuksesi Kuntarekry- järjestelmän kautta muihin yksiköihin. Lisäksi sinun tulee olla yhteydessä rekrytointipalveluihin, joko lähettämällä vapaamuotoisen tiedon valinnasta sähköpostilla rekrytointi(at)ppshp.fi tai soittamalla puhelinpalveluaikana rekrytointiin.

Lisätietoja: rekrytointi(at)ppshp.fi

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.