Meille töihin

Työtä asiakasta ja työntekijää kunnioittaen

Meillä on toimivat ja modernit tilat, jossa henkilöstö ja asiakkaat viihtyvät. Turvallisuus on huomioitu hyvin ja apu on aina lähellä. Asiakkaan itsemääräämisoikeus on käytäntönä kuntouttavassa työssämme. Saan tehdä työtäni kunkin asiakkaan omat voimavarat huomioiden ja osana moniammatillista työryhmää. Meillä jokaisen työpanosta arvostetaan.

Lähihoitaja Aira Pikkarainen

Yhteistyö on joustavaa ja tuki lähellä

Olemme kaikki saman katon alla saatavilla, joten aina löytyy tukea ja turvaa. Uusi teknologia helpottaa työtä ja lisää verkostoitumista. Yhteistyö osaston, hallinnon ja poliklinikoiden kanssa on helppoa ja joustavaa, kun olemme luontevasti lähekkäin. Työyhteisömme ilmapiiri on erinomainen ja työkaverit ovat mahtavia.

Toimistosihteeri Seija Vainionpää

Kouluttautumiseen mainiot mahdollisuudet

Koulutusmahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Olen opiskellut työnantajan tukemana lähihoitajasta sairaanhoitajaksi. Täydennyskoulutusta voi valita oman mielenkiinnon mukaan ja omaa osaamistaan voi täydentää moniammatillisten ryhmäkoulutusten kautta.  Meillä on myös mahdollisuus tehdä erikoisammattitutkinto työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. 

Yhdessä tekemisen meininki on meille arkea ja työkavereiden osaaminen on huippua. Jokainen saa tehdä töitä ihan omana itsenään. Tilojen teknologia tukee hoitotyötä.

Sairaanhoitaja Minna Kolehmainen

Monipuolista työtä omana itsenään

Joka aamu on mukava tulla töihin. Päivät ovat aina erilaisia ja monipuolisia. Voin itse vaikuttaa työpäivän kulkuun. Kuntouttavan työotteen ansiosta saan olla asiakkaiden kanssa koko ajan ja päiviin voi sisällyttää monenlaista tekemistä. Minkäänlainen kaavamaisuus ei kuulu tapoihimme.  Uudet tilat ovat viihtyisät ja paransivat asiakkaiden yksityisyyttä.  

Työkaverit antavat tukea. Täällä oppii todella paljon, vaikkapa haastavien asiakkaiden aggression ennakoimisesta. Asiakkaamme ovat aidosti iloisia, mutta yhtä aidosti myös joskus pahantuulisia. Täällä saa olla oma itsensä, oli asiakas tai hoitaja.

Lähihoitaja Marko Salonen

Läheisyys ja vuorovaikutus rikastuttavat työtä

Meillä on maailman parhaat asiakkaat. Jokainen päivä ja jokainen asiakas on erilainen. Monitilatoimistossa moniammatillinen apu on ihan vieressä: keskustelemaan ja kysymään neuvoa pääsee helposti. Vuorovaikutus rikastuttaa ja antaa työhön erilaista näkökulmaa ja estää menemästä pelkkään sosiaalityön kuplaan. Hiljaisia tiloja löytyy yksityisyyteen ja uusi teknologia helpottaa työtä.

Sosiaalityöntekijä Sini Sivonen

Ota yhteyttä!

PPSHP kehitysvammahuolto

PPSHP-rekrytointi (ma-pe klo 9-15) 08 315 4344

rekrytointi@ppshp.fi

Avoimet työpaikat:

www.ppshp.fi

www.kuntarekry.fi

Lomakkeet

Asiakaspalvelu 050 4041 030.

Poliklinikka avoinna arkisin klo 8.00-13.00.
 
Lue takaisinsoittopalvelusta

Kehitysvammahuollon asiakasrekisteri

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.