Avoin kesän avausjuhlaa Vaalijalan Facebook-sivuilla 29.5 klo 12-13.15

Vaalijalan kuntayhtymä haluaa tuoda mahdollisuuden kaikille erityisille ja tavallisille ihmisille osallistua matalan kynnyksen kesäjuhliin omalta kotisohvalta, joko yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Olemme saaneet yhteistyöhön kanssamme jyväskyläläisen ammattiteatterin Teatterikoneen, jonka interaktiivisen ohjelman tarkoitus on tuoda hyvää mieltä kaikille, sekä viedä pois koronan aiheuttamaa alakuloa ja ahdistusta. Huoli pois, kesä tulee sittenkin!

Tapahtuma on kaikille ilmainen sekä kaikille avoin. Tapahtuma soveltuu erityistä tukea tarvitseville sekä kehitysvammaisille asiakkaille, heidän verkostoilleen, sukulaisille ja tuttaville. Tapahtuma on Vaalijalan Facebook-sivuilla, Facebook-livelähetyksenä.

Toivomme, että jaatte tätä viestiä ja tietoa tapahtumasta organisaatiossanne, jotta mahdollisimman moni saisi tiedon tästä tapahtumasta, ja halutessaan pääsisi osallistumaan tähän yhteiseen juhlaan!

Linkki itse tapahtumaan: https://fb.me/e/3xoBvXF3m

Vaalijalan tiedote tapahtumasta:https://vaalijala.fi/tiedotteet/vaalijala-jarjestaa-erityisen-hyvan-kesan-avauksen-29.5.2021-klo-12-13.15

Lisätietoja:
Saara Pasanen, somevastaava, p. 044 3899 698 saara.pasanen@vaalijala.fi
Ilkka Fritius, kuntayhtymän johtaja, p 050 60278 ilkka.fritius@vaalijala.fi

Asiakaspalvelu 050 4041 030.

Takaisinsoittopalvelu käytössä 24/7.

Asiantuntijat soittavat takaisin arkisin klo 8–16.

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.